dimecres, 13 de gener del 2010

reciclem: moneder amb ampolles de plàstic

De ben segur , que, com a totes les cases que hi ha nens, ja no sabem on guardar: monedes rares, bales, petxines, "tazos", xapes i d'altres "col•leccions" de cosetes petites que no sabem mai on guardar, i que "no es poden perdre" ja que son petits tresors.
Be doncs, hem trobat una solució al problema, utilitzant materials reciclats, i el resultat ens ha quedat molt be, útil i divertit, hem fet un posa cosetes amb ampolles de refresc...

Materials que necessitarem:
- 2 ampolles buides de refresc de 2 litres.
- cola de contacte
- cremallera d'uns 30 cm. (nosaltres n'hem fet servir una de "reciclada" d'una vella motxilla).
- pinces d'estendre roba.
- un parell d'ulls (opcional, també es poden pintar)



Començarem tallant el cul de les ampolles amb unes tisores, normalment hi ha una petita marca, que ens pot servir per tallar més recte.
Posarem la cola de contacte en un costat de la cremallera, ben escampada, i anirem col•locant-la per l'interior del cul d'ampolla, aguantant-la amb les pinces per què no es mogui. anirem pressionant fins que quedi ben sec i enganxat.


Quan tenim la primera part ben enganxada, ara toca posar la segona, aquesta és una miqueta més feixuga, el funcionament és el mateix, però haurem de tenir més paciència amb el costat on s'ajunten les cremalleres...

Un cop està tot ben enganxat, si volem li podem posar uns ulls, o qualsevol altra cosa que ho pugui fer més divertit... i a guardar "petits tresors"!








Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me Vota'm al TOP CATALÀ!