dijous, 18 de març de 2010

originals i senzilles Roses Per Sant Jordi


Aquest any, farem roses per Sant Jordi, amb cartolina.... Els meus nens les han trobat molt senzilles i molt originals.

Necessitarem:
-Cartolina gruixuda de color vermell i verd.
-cola blanca.
-tisores.
-regla.
-llapis.Primer de tot marcarem a la cartolina per fer tires d’ aproximadament 1 cm d’amplada. Tallarem les tires, i n’enganxarem unes 3 de vermelles perquè ens quedi més llarga. Ara cargolarem tota la tira, ben apretada, i quan estigui tota cargolada, deixem anar, i es descargolarà una mica. Mirem mes o menys quina mida volem que tongui la rosa, i amb una miqueta de cola, enganxem la última volta. De moment ho deixarem rodó, i anirem a preparar la tija.
Agafarem dues tires de cartolina verda, i les enganxarem, deixant uns 3 cm sense enganxar a la part de dalt. Abans d’aplicar la cola, també podem fer una fulla, doblegant una mica una de les tires.
Quan ho temin ben enganxat, ve el moment d’unir la rosa a la tija. Aplicarem una mica de cola a la part que havíem deixat sense enganxar, i hi posarem la rosa, be, de moment encara és rodona... per donar-li forma, ens ajudarem amb els dits, apretant una miqueta per la part de sota, i fent que es desplaci tot cap avall, ho fixarem amb una miqueta de cola.
Ara només ens cal donar-li forma de cor a la part de dalt... i ja tenim la nostra rosa!
Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me Vota'm al TOP CATALÀ!