dijous, 14 d’abril del 2011

Roses de Sant Jordi reciclant llaunes


Be doncs, un any més s’apropa Sant Jordi, i com ja és costum a casa, intentarem millorar les Roses que fem cada any. Els nens ja comencen a ser grans, i ens hem atrevit a fer roses reciclant llaunes de refresc. El resultat és espectacular, difícilment podrem millorar-les. Per fer aquestes roses, caldrà sobretot, la ma d’un adult, ja que tallar les llaunes és perillós per les rebaves que queden.

Necessitarem:

* Llaunes de refresc (2 per rosa).

* Pintura en esprai vermella (opcional).

* Tisores.

* Pistola de cola calenta.

* llapis o bolígraf rodó.

* Plantilla de Flor de 6 pètals (podeu imprimir aquesta)

Començarem (sempre un adult) amb molt de compte, tallant 2 llaunes, traient la part de dalt i la de baix, i ens quedarà una planxa d’alumini rectangular. Ara, si ho volem podem pintar-les amb la pintura en esprai. Si no les pintem podem fer les roses platejades, que queden molt be, o pel costat imprès del refresc, que també queden molt be. Marcarem 3 flors de 6 pètals, i amb molt de compte les tallarem. Si les tallem be, no quedaran rebaves i no ens farem mal quan els nens les manipulin.


Quan tenim les tres plantilles preparades, tallarem cada pètal fins arribar gairebé al centre. I ara, a una li tallarem fins al centre i traurem 1 pètal. Ens quedarà una part amb 5 pètals i un de sòl.
A la segona li traurem 2 pètals, i ens quedarà una part amb 4 pètals, i una amb 2. I a la tercera li traurem 3 pètals. Ens quedarà més o menys així: Donarem forma amb un llapis o rotulador rodó a les puntes dels pètals,


i juntarem les puntes. Ens quedaran 5 peces així:


Amb la pistola de cola calenta, les anirem enganxant, començant de petit fins a gran.
Si ho desitgem podem comprar una flor d’aquelles de roba lletges, on traurem la part de la flor, i només ens quedarem amb la tija, el calze i les fulles.


Podem enganxar-hi la nostra rosa i així ens quedarà realment perfecte.


Que us ha semblat?





Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me Vota'm al TOP CATALÀ!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada