dijous, 28 d’abril de 2011

Fem un quadre de flors per regalar el dia de la mare

Recordeu com varem fer les senzilles Roses de Sant Jordi enrotllades? doncs hem seguit el mateix sistema per fer un bonic quadre per regalar el dia de la mare (o per qualsevol altra ocasió). Comencem amb els materials:
*Cartolina

*fulls de colors

*Llàpis, regle i tisores

*cola blanca

*pinces o palet per poder enrotllar .


Primer, amb els fulls de colors, farem tires de mig centímetre d'ample, marcant amb el llàpis i el regle, i tallant-ho després. O si teniu una destructora de paper (vaig descobrir que en teniem una, després d'haver-ho fet tot a ma!), de les que tallen recte, no creuat, utilitzeu-la, es guanya molt de temps, i queda molt be, perquè ja sabem, que les tisores, segons els meus fills, son les que van tortes, no ells... ja ja ja.... Enrotllarem els fulls de paper, fent cargolets, i posarem una goteta de cola al final perquè ens aguanti, intentarem que ens quedin tots els cercles, més o menys iguals de mida.Amb els cargolets fets, els anirem unint, amb una goteta de cola, entre ells, fins que ens facin el dibuix que haviem pensat.


I quan tenim les flors fetes, les enganxem sobre de la cartolina, i així de simple, tenim un regal perfecte, ideal per regalar a la mama, àvia, tia, besàvia... i simplement com a decoració. No us oblideu que si és un regal s'hi ha de posar una dedicatòria...

Us ha agradat?
Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-meVota'm al TOP CATALÀ!
Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me Vota'm al TOP CATALÀ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada